+36 20 451 2211 norbert@trichocenter.hu

Az elhivatottság története

A ceriottiról

Kiemelkedő minőségű olasz fodrászbútorok
több mint 40 év tapasztalattal

40

Negyven éve fodrász szalonok szolgálatában

5

Kontinensen ismert magas minőség

2000+

Több mint 2000 elégedett vásárló

100%

Teljes mértékben olasz tervezéssel és gyártással

Ceriotti filozófia

A cég filozófiája, hogy a fodrászbútorok és berendezések a páraelszívóktól a klimazonokig minden Ceriotti termék abban a szellemben készüljön, hogy azok a leginkább megkönnyítsék a fodrászok munkáját.

A gyártó bútorai a híres olasz formatervezés klasszikus és modern művészi jegyeit viselik, amelyek a mai napig rendkívűl népszerűek világszerte.

A magas minőség folyamatos ellenörzése miatt a teljes gyártási folyamat olaszországban történik. Nincs európán kívüli gyártási folyamat mely hátráltatná a bútorok és alkatrészek előállítását, kiszállítását.

Ceriotti story

Fodrászbútorok munkára tervezve

^
1977
A szerény kezdetek
1977. február 14. A fodrászvilág egy olasz családi vállalkozással bővült, ami a minőségre fektetett nagy hangsúly miatt növekedésnek is indult. Milánóban, a divattervezés fővárosában ez a kis családi vállalkozás olyan szenvedéllyel és törődésen alapuló tevékenységbe kezdett, amely az elkövetkező 40 év fejlődését megalapozta. A szerény kezdetek óta a fodrászkellékek világának egyik vezető márkája lett: a Ceriotti
^
1983 - 1984

Az eredeti olasz stílus

A cég filozófiája, hogy a páraelszívóktól a klimazonokig minden hajszárító és fodrász berendezés abban a szellemben készül, hogy nemcsak megkönnyítse a fodrász munkáját, hanem a művészi külsőre is jelentős hangsúlyt fektet. A siker emellett az 1983-ban a bútor üzletággal kibővülő termékválasztéknak is köszönhető. Másnak lenni, a legkényelmesebb és legstílusosabb bútort megalkotni, felkínálni, elengedhetetlen. A milánói kreatív háttér ihlette Ceriotti egyedi fodrászbútorokat tervez, amelyek korszakot jelölnek a szalontervezésben. A növekvő nemzetközi hírnév és megbecsülés által vezérelve, 1984-ben Ceriotti egy szenvedélyekkel teli történetet kezdett történelmi – és máig tartó – együttműködésbe a Cosmoprof Bolognával, a fodrászat világának legfontosabb és legelismertebb kiállításával.

^
1988
Út a világhírnévhez
Az első éveket a páraelszívók és hajszárítók művészeti szintre emelését követően a Ceriotti modellek híres olasz filmekben is szerepet kaptak, mint a „Hairdresser’s Gossip Mania”. A kizárólag a legjobb alkotóelemek és anyagokra épülő gyártás minden része Olaszországban történik. A világhírnévhez vezető úton jelentős a szerepe a teljes olasz gyártásnak, így a cég a lehető legnagyobb figyelmet tudta fordítani a részletekre és a minőségre.
^
1994
Teljes termékpaletta fodrászoknak
1994-ben jelentek meg az első kézi hajszárítók, mellyel immár a fodrász szalonok igényeit teljes mértékben képes volt kiszolgálni portfóliójával. A Ceriotti katalógusaiban szereplő széles és teljes termékpaletta biztosítja a fodrász szalonok számára a valódi választás és tervezés lehetőségét. A számos együttműködés és stúdió tervezés nélkülözhetetlen befektetés volt, hogy több mint 40 év után a Ceriotti folytatni tudja az innovációt. Nemes anyagok, mind saját öntőformájukban feldolgozva, mind olasz vagy európai eredetűek, válogatott, tesztelt és garantált, hogy mindennapi csúcsminőséget biztosítsanak.
^
2000
Nemzetközi szellem
A cég az évek során fodrász kiállításokon és számos patinás rendezvényeken vett részt szerte a világon. A Ceriotti nap mint nap keményen dolgozik a felépített márkanevén, amely mind az 5 kontinensen egyre elismertebb. „Célunk, hogy referencia legyünk a piacon. Nem csak egy gyártó vagyunk a sok közül, nem csak termékeket kínálunk, hanem minősített szolgáltatást, teljes körű támogatást és kiváló minőséget. Ezt bizonyítja a világszerte több mint 2000 vásárló, akik azóta is a Ceriottit választják.”

Ceriotti stílus

Olasz design bútorok

Moda Katalógus

Ceriotti Moda kollekció termékei fantasztikus 40% kedvezménnyel!

Egyéni igények szerint testreszabható funkciók, anyagok és színek.